El BarriL'AssociacióObres d'urbanització Notícies d'interèsDocumentsTauló d'anuncis


PRESENTACIÓ

Benvinguts al web de l'Associació de Cooperació de Ca N'Armengol de Corbera de Llobregat. Estem preparant continguts per que aquest lloc sigui un punt de referència dels veíns i veïnes del nostre barri.

"Vull que aquest mitjà serveixi per tal que tots podeu estar sempre al corrent de tot el que s'està fent al barri. Si algú o alguna de vosaltres té alguna notícia, comentari o missatge que vulgui difondre entre els veíns, no dubteu a fer els vostres suggeriments o enviar els vostres comentaris a info@mundilex.org."

El President


EL BARRI

La urbanització o Barri de Ca N'Armengol està situat a a tramuntana del casc urbà de Corbera de Llobregat, i es composa de moltes parcel.les de les que estan construïdes aproximadament un 65%. En els seus començaments es va ocupar majoritàriament amb segones residències que, amb el decurs dels anys, s'han anat transformant en primeres. Actualment la majoria dels habitatges estan ocupats permanentment. Completar comentari amb dades climatológiques, flora, fauna, punts d'interés.


L'ASSOCIACIÓ

L'Associació de Propietaris de Ca N'Armengol es va constutir fa molts anys, i ha estat una entitat que ha vetllat sempre per la protecció dels interessos dels propietaris i per promoure la urbanització de l'enotrn, amb la finalitat d'obtenir que s'acabi definitivament la urbanització.


OBRES D'URBANITZACIÓ

Les obres d'urbanització han sofert motls entrebancs,d erivats de problemes inicials de la promotora que han obligat a l'Associació a prendre cartes en l'afer i establir una col.laboració ambl'Ajuntament de Corbera per mirar de tirar endavant les obres.


NOTÍCIES D'INTERÈS

L'Associació ha contractat els serveis d'assessorament legal en el procés d'urbanització i per avaluar legalment el projecte de deficències a Josep-Antoni Gracia Vicente, expert en dret urbanístic i que acumula molta experiència en temes d'urbanisme i en la gestió de juntes de compensació.


DOCUMENTS

Actes de reunions, acords municipals, projectes, contractes o d'altres documents que convé que tots tingueu a l'abast.


TAULO D'ANUNCIS

Aquest espai està destinat a tota mena d'anuncis o missatges d'interés per als veíns i veïnes.

Casa en venda

Al carrer XYZ, 185 m2 construits, garatge per a 2 cotxes, piscina, jardi ben cuidat i terreny de 800 m2, bona orientació, construcció recent (1998), oportunitat, només 240.000 euros.

Coche compartido

Busco vecinos que trabajen en Barcelona para compartir coche, una semana cada uno. Mi horario de desplazamiento es salida a las 07:30 y regreso a las 18:00. Horario flexible. Preguntad por Basilio al XYZ786GG a cualquier hora o enviadme un mail a transporte@coldmail.com.
Cangur
Purificación Ventalló: Veïna de la urbanització amb experiència i referències (51 anys) s'ofereix per cuidar nens, disposo de cotxe per deixar-los i recollir-los de l'escola o llar d'infants. Demaneu per Manoli al XYZ345AGF.
Treballs de jardí
Siscu Roca: S'ofereix home per fer feines de manteniment de jardins. Amb experiència, preus ajustats Telefoneu al XYZ99AGHG, a partir de les 20:00 hores.

Envieu els vostres anuncis a canarmengol@mundilex.org. L'Associació es limita a publicar els anuncis i no es fa responsable de la veracitat o del contingut. Feu ús d'aquest servei sota la vostra responsabilitat.


©2006 Mundilex, J.A. Gràcia Vicente